Elkészítés: A babot előző este hideg vízbe áztassuk be. Másnap olvasszuk ki a szalonnát, ezen pirítsuk meg a finomra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a tört fokhagymát, a kockákra vágott húst, s néhány percig süssük. Végül beleöntjük áztatólevével a babot, majd a laskára vágott zöldséget, és annyi vízzel engedjük fel, hogy bőven ellepje.
Lefedve, lassú tűzön főzzük, és amikor a hús meg a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, azzal készre főzzük. Tálalás előtt pár csepp ecettel és cukorral ízesítjük, és meghintjük az összevagdalt petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.