Elkészítés: Az öntethez apróra reszelem a sajtot, kb. egy szűk maroknyit félreteszek, a többit a joghurttal és a tejföllel simára keverem, beleőrlöm a borsot.
A sárgarépákat alaposan megmosom, megtisztítom, a cukkiniket csak csíkokban hámozom meg. A zöldséghámozóhoz hasonló julienne-szeletelővel gyufaszálánál is vékonyabb hosszú csíkokra szeletelem mindkét zöldséget. Egy nagy üvegtálban előbb a cukkiniszálakból formálok „peremet”, majd a közepére halmozom a sárgarépaszalagokat. Ezzel kész is a fészek.
Az öntetből kis tojásokra emlékeztető teáskanálnyi foltokat formálok a fészekre, a közepére szórom a félretett reszelt kéksajtot. Frissen tálalom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.