Előkészítés: A paprikákat megmossuk, csíkokra vágjuk. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, falatnyi darabokra tépkedjük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és a húspogácsákat fagyosan beletesszük, megsütjük. Mellétesszük a paprikát és a sonkát. A zsömléket kettévágjuk, kissé megpirítjuk (nem baj, ha nem). Az alsó felére kevés salátát teszünk, ráfektetjük a húspogácsát, a sonkaszeletet, megszórjuk paprikával, és parmezánnal. A maradék salátát szétosztjuk rajta. Ráborítjuk a hamburger tetejét, és kechuppel-mustárral kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 darab: 421 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.