Elkészítés: Simára keverjük a főtt, áttört burgonyát a tojásokkal, a tejjel meg a liszttel, és kissé megsózzuk. Az olajon közepesen vastag palacsintákat (10-14 db) sütünk belőle. Megfőzzük vagy megsütjük a csirkemellet, kicsontozzuk, ledaráljuk és fűszerekkel ízesítjük, eldolgozzuk a tejföllel. Ezzel töltjük a palacsintákat, két végüket behajtva összegöngyöljük, és kivajazott, tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. Beborítjuk vékony szalonnaszeletekkel, és a sütőben addig sütjük, míg a szalonna ropogósra sül. Almamártással tálaljuk, amelyhez a maghámozott, reszelt almákat citromlével összekeverjük, majd tormával és cukorral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.