Előkészítése: a gombát gondosan megtisztítom, megmosom, lecsöpögtetem és fölszeletelem. Ecettel, sóval, cukorral ízesített, forrásban levő kevés vízbe teszem, és az újraforrástól számított 5 percig főzöm. Leszűröm és hagyom kihűlni. A megmosott és lecsöpögtetett salátát felaprítom. A hagymát karikákra vágom és megsózom.
Elkészítése: salátástálba teszem a főtt gombát, salátát, hagymát, olajbogyót és negyedekbe szeletelt, megmosott paradicsomot is. A borecetet fél dl vízzel, olajjal, sóval, őrölt fehér borssal és csipetnyi cukorral összekeverem. Rálocsolom a salátára, és jól átkeverve lefedem, majd 2 órára a hűtőszekrénybe teszem. Csak másnapig áll el, a gomba hamar romlik.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.