Elkészítés: 1. A sütőt 175 fokra előmelegítjük. Kivajazzuk a tepsit. A meggyet szűrőben lecsepegtetjük, és meghintjük 2 csomag vaníliás cukorral.
2. A vajat a cukorral habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzákeverjük. A lisztet a keményítővel és a sütőporral beledolgozzuk(először összekeverjük a lisztet, a sütőport és a keményítőt, és csak utána keverjük bele).
3. A tésztát a tepsibe öntjük, elsimítjuk, rászórjuk a lecsepegetett meggyet. A sütőben (középen, légkeverésesnél 160 fok) 25-30 percig sütjük. Kivesszük és hűlni hagyjuk. Meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.