Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a darált diót, a lisztet, a kakaóport és a porcukrot. Jól összekeverjük, kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, gőz fölött megfőzzük és kihűtjük. Ezután hozzákeverjük a citromok reszelt héját és levét, majd a habosra kikevert vajat is.
A krémet kétfelé osztjuk. Az egyik felét rákenjük a tészta tetejére, beborítjuk ostyalappal és megfordítjuk, hogy az ostya alulra kerüljön. Ezután a krém másik felét is rákenjük a tésztára, és ezt is beborítjuk a másik ostyával.
Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.