Elkészítés: A babapiskótát elmorzsoljuk, és az olvasztott margarinnal összegyúrjuki. Ha túl száraz, akkor egy pici tejet öntünk hozzá. Ezután egy 26 cm-es tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, majd a masszát belelapogatjuk. A szélét tetszés szerint körberakjuk az ostyaroláddal. A felezett őszibarackokat a piskótaalapra fektetjük. Hűtőbe tesszük, amíg a hab elkészül.
A habhoz a lekvárt kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A vizet és a rumaromát összekeverni, majd felforraljuk. Ha már forr, levesszük a tűzről, és állandó keverés mellett feloldjuk benne a zselatint. Kihűtjük, és a lekvárhoz keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd apránként ezt is óvatosan a zselatinos lekvárhoz keverjük. A tortaalapot kivesszük a hűtőből, és egyenletesen rákenjük a habot. A tetejét tejszínhabbal díszítjük, majd 2-3 órára visszatesszük a hűtőbe pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.