Elkészítes: Megmelegítjük a zsiradékot, és a megsózott, borsozott szeleteket hirtelen megsütjük mindkét oldalán. Meleg tányéron felretesszük. A megmaradt zsiradékon a hagymát és a szalonnát megpirítjuk, de a hagyma ne pirosodjon meg, majd visszarakjuk a combokat, és együtt dinszteljük. Mikor zsírjára sültm, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, az összevagdosott fokhagymát, az áfonyát, a szegfűszeget, a szerecsendiót, a szemesborsot, a kakukkfüvet és rászórunk egy kevés pirospaprikát. Az egészet felöntjuk a vörösborral. A megpuhult hússzeleteket tűzálló tálra szedjük. A mártáshoz hozzákeverjük a tejfölt, rottyantunk rajta egyet, és a hússzeletekre öntjük. Így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.