Elkészítés: A felkockázott csirkemellet 1 napra bepácolom a szójaszósz, erőspaprikakrém és a méz keverékébe.
A pácolt csirkemellet a mosott mogyoróval olajban megsütöm, félreteszem.
Wokban megdinsztelem a negyedelt hagymákat, félbevágott fokhagymákat, a rákokat, hozzáadom a bébikukoricát, karfioldarabokat, gombákat. Amikor a karfiol ropogósra puhult, a laskára vágott kínaikelt és a felkockázott pritamint meglocsolom szójaszósszal (ha van, akkor helyette használhatunk igazi thai szószt, Nam Pla-t), megszórom chiliporral, újhagymával (esetleg friss chilidarabokkal).
Hozzáadom a mogyorós húst, az ananászkockákat, összeforralom, és elkeverem a hideg vízbe áztatott,majd leszűrt üvegtésztával. Kb 1-2 perc és kész.
Szójacsírával megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.