Elkészítés: A padlizsánt felkockázzuk, enyhén sózzuk, és egy kicsit állni hagyjuk, majd a levét leöntjük. Olajon egy picit megforgatjuk, majd egy kevés vizet teszünk hozzá, és így pároljuk. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
A réteslapot kiterítjük egy tepsire, elterítjük rajta a padlizsános masszát, és rátesszük a vékonyra vágott paradicsomszeleteket, az egészet megszórjuk olasz fűszerkeverékkel. Feltekerjük, és körülbelül 20 perc alatt közepes erősségű lángon megsütjük a sütőben.
Jó étvágyat!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.