Elkészítés: A keményre felvert tojásfehérjébe óvatosan belekerverjük a többi hozzávalót, majd a masszát sütőlemezre tett sütőpapíron egyenletesen szétkenjük és megsütjük. A tésztát, ha kihűlt, 3 csíkra vágjuk.
A krémhez a tojássárgákat cukorral és a kávéval gőz fölött -állandóan kevergetve- sűrűre főzzük. A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt krémmel tovább keverjük. Tetejére kis margarinon a cukrot karamellizáljuk, beleforgatjuk a diót, alufóliára szétterítjük, ha kihűlt összetördeljük.
A lapokat krémmel megkenjük, egymásra tesszük, és a dióval megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.