Elkészítés: A keményre felvert tojásfehérjébe óvatosan belekerverjük a többi hozzávalót, majd a masszát sütőlemezre tett sütőpapíron egyenletesen szétkenjük és megsütjük. A tésztát, ha kihűlt, 3 csíkra vágjuk.
A krémhez a tojássárgákat cukorral és a kávéval gőz fölött -állandóan kevergetve- sűrűre főzzük. A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt krémmel tovább keverjük. Tetejére kis margarinon a cukrot karamellizáljuk, beleforgatjuk a diót, alufóliára szétterítjük, ha kihűlt összetördeljük.
A lapokat krémmel megkenjük, egymásra tesszük, és a dióval megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.