Elkészítés: A csirkemellet kockára vágom, olajon, hagymán felrakom serpenyőben. Rámegy az ételízesítő, a bazsalikom, az oregano. Közben a paradicsomot (lehet több szem is, ha jó szószosra akarod) forró vízbe mártom, lehámozom, felkockázom, és amikor kifehéredett jól a csirkemell, hozzáöntöm. Addig főzöm együtt, amíg szószos lesz a paradicsom. Ezután hozzárakom a zúzott fokhagymát. Olívabogyót (ízlés szerint, akár ki is hagyható) apróra kockázok, ezt is hozzákeverem. A legvégén ízlés szerint kockázok feta sajtot, és hozzákeverem, de ezzel már nem főzöm, mert az a cél, hogy ne olvadjon szét a sajt, hanem kockában maradjon.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.