Elkészítés: A csirkemellet kockára vágom, olajon, hagymán felrakom serpenyőben. Rámegy az ételízesítő, a bazsalikom, az oregano. Közben a paradicsomot (lehet több szem is, ha jó szószosra akarod) forró vízbe mártom, lehámozom, felkockázom, és amikor kifehéredett jól a csirkemell, hozzáöntöm. Addig főzöm együtt, amíg szószos lesz a paradicsom. Ezután hozzárakom a zúzott fokhagymát. Olívabogyót (ízlés szerint, akár ki is hagyható) apróra kockázok, ezt is hozzákeverem. A legvégén ízlés szerint kockázok feta sajtot, és hozzákeverem, de ezzel már nem főzöm, mert az a cél, hogy ne olvadjon szét a sajt, hanem kockában maradjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.