Elkészítés: A burgonyákat felkockázom és sós vízben megfőzöm a tojást is megfőzöm. Közben a többi hozzávalót (uborka, párizsi, sajt) lehetőleg egyforma kockákra vágom. A tojások sárgáját egy mélyebb tálba teszem, összenyomom. Beleteszem a tejfölt, kefírt, sót, borsot, majonézt, mustárt és a reszelt hagymát. Jól összekeverem, hogy ne legyen csomós. Kockákra vágom a tojásfehérjét is, és minden hozzávalót a tejfölös öntetbe keverek. Legalább 1 órára hűtőbe teszem, de másnap a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.