Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tojásos nokedli fejes salátával
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kuglóf
Zsemlegombóc
Finomfőzelék
Krémes spenótfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Epres blondie
Kínai szezámmagos csirke
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mirinda-szelet
Csupacsokis brownie
Kapros tökfőzelék virslivel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rakott zöldbab darált hússal
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Párizsi

Receptek párizsi hozzávalóval

Leírás

Párizsi avagy ahogyan nagyon sokan nevezik, parizer, nagyon népszerű felvágott féleség. A leggyakrabban zsemlében sajttal, zöldségekkel szendvicsként fogyasztjuk. És tényleg nagyon finom így. De számtalan étel hozzávalója is lehet a párizsi. Belesüthetjük sós vendégváró sütikbe, gazdagíthatjuk vele a tésztaételeket, sőt vastagabbra szeletelve még ki is ránthatjuk.

Nemcsak sertéshúsból készítik, vásárolhatunk borjú- és vagy marha párizsit is. Bármelyiket vásároljuk meg, biztosan nem csalódunk.

A táblázatban megadott értékek a sertés párizsira értendők.

Mikor vedd?

Bármikor, ha párizsit ennél vagy a recepthez szükséges.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben, és néhány napon belül használd fel, fogyaszd el.
Tápérték(100 g)
207 kcal Energia
17 g Zsír
1.4 g Szénhidrát
12 g Fehérje
Párizsi receptek (93 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.