Elkészítés: A zsemlék tetejéből egy vékony szeletet levágunk, és a zsemlék belsejét kikaparjuk.
A felaprított hagymát az olajon megfuttatjuk, rátesszük a gombát, és 4-5 percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Az uborkát és a párizsit vékony csíkokra vágjuk, majd a gombához adjuk, rászórjuk a petrezselymet, hozzákeverjük a zsemlék belsejét is. Aki szaftosabban szereti, tehet bele 1-2 evőkanál tejfölt is.
A zsemlék üregébe kanalazzuk a tölteléket, megszórjuk reszelt sajttal, a tetejüket rátesszük, ismét megszórjuk sajttal, és a sütőben 10 perc alatt ropogós pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.