Elkészítés: Összevágjuk kockákra a megtisztított 3 kg burgonyát, tepsibe tesszük, meglocsoljuk olajjal, majd mehetnek rá a fűszerek ízlés szerint és 2 kiskanál só, megszórjuk kakukkfűvel, bazsalikommal és az apróra vágott fokhagymával. Alufóliával lefedjük, és 140 fokra előmelegített sütőbe toljuk 45 percre.
Ezalatt elkészítjük a tejfölös öntetet: fél kiló tejfölben elkeverjük a reszelt sajtot, 1 evőkanál citromlevet adunk hozzá.
Amikor letelik a 45 perc, az alufóliát leszedjük a tepsi tetejéről, majd összekeverjük a krumplit, hogy mindenhol érje a korábban rászórt fűszer. A felkockázott párizsit a tetejére szórjuk, majd ráöntjük és elkenjük a tetején a tejfölös keveréket. Ezután visszatesszük a sütőbe, és fólia nélkül sütjük tovább még 45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.