Elkészítés: A rizst ételízesítős, olajos vízben majdnem puhára főzöm, leszűröm, lecsöpögtetem. A karfiolt szintén ételízesítős vízben megfőzöm, leszűröm. A hurkát, ha fagyasztott, forró sütőben kiolvasztom.
A felkockázott hagymát megfonnyasztom sóval az olajon, hozzárakom a fokhagymát. Ehhez rakom a májas hurkát, és néhány percig együtt párolom, majd hozzáadom a lereszelt vagy ledarált párizsit. Csemege pirospaprikát adok hozzá. Ezt az egyveleget összekeverem a rizzsel.
Vékonyan kizsírozok egy megfelelő nagyságú tepsit, és beleöntöm a rizses masszát. Rámorzsolgatom a karfiolrózsákat, majd meglocsolom a tejföl, tojás, só keverékkel.
Forró sütőben addig sütöm, míg a teteje pirosodni kezd. Kockákra vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.