A párizsis-tejfölös makaróni elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint forró, sós vízben kifőzzük.
A párizsit nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a fűszereket és a lereszelt sajt felét, majd hozzákeverjük a párizsit is.
A kifőtt tésztát összekeverjük a tejfölös-párizsis krémmel.
A sütőformát kivajazzuk, megszórjuk zsemlemorzsával, és beleöntjük a tésztát.
1 dl tejfölt összekeverünk még egy tojással, és megkenjük vele a tészta tetejét. Rászórjuk a maradék sajtot, és 180 fokon 25 perc alatt megsütjük.
Nézd meg videón, hogy készül a párizsis-tejfölös makaróni:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.