A megtisztított fokhagymát és hagymát, valamint a megtisztított, felkockázott csiperke gombát forró serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált sertéshúst.
A húst pár percig összesütjük a gombával és a hagymával, majd felöntjük a paradicsomlével, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
Al dentére főzzük a makarónit, majd a lecsöpögtett tésztát öszeforgatjuk a raguval. Az egészet egy serpenyőbe tesszük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával.
Előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpuhul a tészta tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.