A vöröshagymát nagyon apróra összevágjuk, és olajon megdinszteljük. Rátesszük a darált húst, és fedő alatt puhára pároljuk a fűszerekkel.
Amikor a hús megpuhult (kb. 30 perc), belekeverjük a citromlevet, a cukrot és a vízzel kicsit felhígított paradicsomsűrítményt (kb. 2 dl vizet adunk hozzá). Együtt főzzük még kb. 10-15 percig.
Ha szükséges, a fűszerekkel utána ízesítünk. Addig főzzük, amíg elég sűrű lesz az állaga. Akkor jó, amikor már rotyog.
Közben a makaróni tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson feltűntetett leírás szerint. Leszűrjük, a kész szósszal elkeverjük. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.