A milánói makarónihoz a hagymát apróra vágjuk, és megdinszteljük, decsak addig, hogy fehér maradjon.
Ekkor hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst, az apróra vágott petrezselymet és a sűrített paradicsomot, majd lefedve pároljuk.
Amikor félig megfőtt a hús, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet. Vizet öntünk hozzá, de ügyeljünk rá, hogy mindvégig sűrű maradjon. Hozzáadjuk a vörösbort is, és addig főzzük, míg a hús megpuhul.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
A tésztát tányérokra tesszük, ráhalmozzuk a ragut, majd sajttal megszórva tálaljuk! Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.