A spagettit a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Közben két evőkanál olajon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, a kockára vágott füstölt húst és a szeletelt gombát. Ezután beletesszük a paradicsompürét és egy kevés vizet öntünk hozzá.
A fűszerekkel (só, bors, oregánó, bazsalikom) és a fokhagymával ízesítjük, majd addig pároljuk, amíg a gomba és a hús megpuhul. A tányérokba osztott spagetti tetejére öntjük a szószt teszünk, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.