A milánói makaróni elkészítéséhez forró serpenyőben egy kevés olajon lepirítjuk a megtisztított fokhagymát és vöröshagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst, majd pár perc alatt összesütjük.
Ha ezzel elkészültünk, felöntjük a paradicsomlével, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
Al dentére főzzük a makarónit, majd a ragut összeforgatjuk a lecsöpögtetett tésztával. Az egészet egy serpenyőbe tesszük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával, majd előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tészta tetején.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A MILÁNÓI MAKARÓNI CSŐBEN SÜTVE
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.