A milánói spagetti elkészítéséhez az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, rátesszük a húst és fehéredésig pároljuk, majd hozzákeverjük a fűszereket.
Hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, a paradicsomszószt, a zúzott fokhagymát és a megtisztított és szeletekre vágott gombát, és készre főzzük. A végén reszelt parmezán felét hozzá keverjük.
A tésztát, leszűrjük, majd ráöntjük a szószt, és a reszelt sajt másik felével tálaljuk.
Megjegyzés
Ha lehet, én mindig friss paradicsomból készítem. A paradicsomok héján keresztben bevágást ejtek, és forró vízbe mártom őket, ezután kiveszem, picit hűlni hagyom, ezután könnyen lehúzható a héja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.