A paradicsomot kockára vágjuk, és a paradicsompürébe tesszük, majd folyamatos keverés mellett összefőzzük.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
A megtiszított hagymát felkockázzuk, és egy kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a csíkokra vagy kockára vágott, besózott csirkemellet, és megpirítjuk.
A megfőtt paradicsomhoz hozzáöntjük a tejszínt, megborsozzuk és majorannával, bazsalikommal és rozmaringgal fűszerezzük. Hozzáadjuk a húst, és addig főzzük, amíg krémes állagú lesz. A szószt a tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.