A párizsikarikákat először megforgatjuk a lisztben, kicsit leszórjuk róla a felesleget, majd megforgatjuk a felvert tojásban, és kicsit lecsepegtetjük. Végül a zsemlemorzsában is megforgatjuk.
Felforrósítjuk az olajat, majd közepes lángon szép aranybarnára sütjük. Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
Melegen tálaljuk főtt burgonyával.
A körethez a krumplit megpucoljuk, majd feldaraboljuk. Annyi vizet teszünk fel egy lábasba, amennyi ellepi a krumplit, és feltesszük főni. Sózzuk, majd egy kevés olajat öntünk rá. Kb. 20 perc után, ha megfőtt, leszűrjük, majd petrezselymet szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.