Elkészítés: Először a tölteléket készítjük el: a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a margarinnal, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal, a citrom héjával, a mézzel és a tejföllel, majd hozzáadjuk az 1 evőkanál réteslisztet, a mákot, és óvatosan a felvert tojások habját.
A tésztához felfuttatjuk az élesztőt kevés tejjel, kikeverjük a tojások sárgáját a margarinnal, kevés sóval, és hozzáadjuk a lisztet.
Kétfelé osztjuk a tésztát, és kikent tepsibe nyújtjuk a felét, majd a tölteléket közéje öntjük, és beborítjuk a másik tésztalappal. Így kelesztjük 2 órát, majd a tetejét villával megszurkáljuk, és megsütjük.
Sütés után porcukorral szórjuk le.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.