Elkészítés: A répát és a cukkinit zöldséghámozóval vékonyan felszeleteljük. (A fás/magvas részeket inkább csak feldaraboltam késsel.) A póréhagymát és a zellerszárt felaprózzuk.
Forró margarinon pár percig pirítjuk a zöldségeket, ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezzük, és felöntjük vízzel. Hagyjuk a víz háromnegyedét elpárologni, közben megpuhulnak a zöldségek.
Tejszínt öntünk rá, sajtot reszelünk bele és még néhány percig forraljuk.
Az időközben kifőzött és leszűrt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.