Elkészítés: A kicsontozott csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, enyhén megsózzuk, lisztben és tojásban megforgatjuk. Kivajazunk és baconnal hézagmentesen (alul is és oldalt is) kibélelünk egy kb. 2 literes jénai tálat (vagy egy lábast). Beleteszünk egy réteg lisztes-tojásos húst, majd megszórjuk reszelt sajttal, majd újra húst és reszelt sajtot teszünk egymásra rétegesen addig, amíg a tál meg nem telik. A sorok közé borsot, szerecsendiót szórhatunk. A tetejére bacont teszünk. Előmelegített sütőben 150-160 fokon kb. 1 órát sütjük. Ha elkészült, ráteszünk a tetejére egy tálaló tálat és megfordítjuk. Óvatosan leöntjük róla a bacon-ből kisült zsírt. Párolt zöldségekkel (brokkoli, karfiol)díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.