Elkészítés:
1.) A májat egy tálba tesszük, és ráöntünk néhány evőkanál olajat, majd rákarikázunk 3 gerezd fokhagymát. A tálat fóliával lefedjük, és néhány órára (de legjobb, ha egy éjszakára) a hűtőbe tesszük.
2.) A csirkecombok bőrét óvatosan feltépjük (hogy később tölteni tudjunk bele), és kívül-belül besózzuk, majd 30 percig állni hagyjuk őket.
3.) Egy teflonban kb. 2 evőkanál olajat melegítünk. A májat kivesszük a hűtőből, és leszedegetjük róla a fokhagymakarikákat. A májat felkockázzuk és a teflonban megpirítjuk. Ha elkészült megsózzuk, és gazdagon (azaz legalább 2-3 teáskanál) majoránnával megszórjuk.
4.) A pirított májat betöltjük a csirkecombok bőre alá. Előveszünk egy sütőpapírral kibélelt tepsit, elkenünk rajta 1-2 evőkanál olajat, és beletesszük a csirkecombokat. Minden egyes combot megszórunk ételízesítővel, majd előmelegített sütőben 40-45 perc alatt aranybarnára sütjük. (félidőben óvatosan minden combot megforgatunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.