Elkészítés: A pudingport és a kakaót simára keverjük kb. 1 dl tejjel. A többi tejet a cukorral felforraljuk, és a kakaós pudingporos tejhez öntjük. Állandó keverés mellett sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Hozzáadjuk a kikevert margarint, majd óvatosan a felvert tejszinhabot, nehogy összetörjön. Mély üvegtál aljára tesszük a krém 1/3 részét, ráfektetjük a babapiskóta felét, erre ismét egy sor krém kerül, majd ismét piskóta, végül rásimítjuk a maradék krémet. A piskótára rumot is csepegtethetünk. Ha kész, hűtőbe tesszük, legalább 1/2 napra, de legjobb egy egész napra. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.