Elkészítés: A ricottát, a mascarponét és a porcukrot sima krémmé keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd összedolgozzuk a krémsajtos krémmel.
A kivit meghámozzuk, a közepén lévő fehér részt eltávolítjuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk. A mentaleveleket összetépkedjük.
A piskótatekercset szétnyítjuk, megkenjük a krémmel, majd megszórjuk a kivikockákkal és a tépkedett mentalevéllel, majd feltekerjük. Kivülről is megkenjük krémmel, díszítjük kivivel és mentával. Hűtőben tároljuk, hideg mentateával is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.