Elkészítés: Langyos vízbe tesszük a cukrot és az élesztőt, és 15 percig állni hagyjuk. A lisztet a sóval összekeverjük, hozzáöntjük az élesztős folyadékot.
Ha a tészta összeállt, lisztes kézzel, finoman átgyúrjuk a tésztát, míg egyenletes és rugalmas lesz. Lefedve, szobahőmérsékleten 20 percig pihentetjük.
A tésztát maroknyi gombóconként kör alakúra kinyújtjuk. Nekem a sütés során nem lett vastagabb, tehát ne nyújtsuk túl vékonyra. A sütőt a legmagasabb hőfokra előmelegítjük.
A pizzalapokat megkenjük az előre bekevert tésztaszósszal, a tetejére szórjuk az összetépkedett sonka- és mozzarella-darabkákat.
A sütőben addig sütjük, amíg a tészta ropogós lesz és a mozzarella egészen ráolvad (kb. 8-10 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.