Elkészítés: Az élesztőt kevés vízzel és 1 evőkanál liszttel felfuttatom. A liszthez hozzáadom az olajat és a sót, majd a kovászt, és gyúrni kezdem úgy, hogy a maradék vizet fokozatosan hozzáadom. Jól összedolgozva kerek cipóvá formálom, meghintem a tetejét liszttel. Letakarom, és meleg helyen 45 percig kelesztem.
Amikor megkelt, lisztezett deszkára borítom, ujjnyi vastagra nyújtom, tepsibe helyezem, megkenem vékonyan olajjal, villával megszurkálom.
180 fokon 10 percig sütöm, majd ráteszem a tetszőleges feltétet, majd vissza teszem 10 percre a sütőbe. Ha kész, még melegen felszeletelve tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.