Elkészítés: A pontyfilét vízben leöblítjük, majd szárazra töröljük, sóval, borssal fűszerezzük. 6 egyforma nagyságú darabra vágjuk.
Egy tűzálló tál alját kivajazzuk, majd beletesszük a halszeleteket. A zöldségeket apró kockára daraboljuk, a hagymát is ugyanúgy.
Kevés vajat forrósítunk, melyben a zöldségeket és a hagymát is átpároljuk. A lisztet elkeverjük a tejszínnel és a zöldséglevessel, majd a párolt zöldségekre öntjük. 2 percig főzzük, ízesítjük sóval, borssal ízlés szerint, majd belefacsarjuk a citrom levét is.
Ezt a mártást a pontyfilére öntjük, és előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Burgonyát kínálunk köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.