Elkészítés: A túrós réteghez az alapanyagokat összekeverjük.
A 10 dkg étcsokoládét gőz felett megolvasztjuk, hozzáadjuk a 2 marok durvára vágott mogyorót, a fél dl habtejszínt hozzáöntjük, fél percig még keverjük, és levesszük a gőzről.
A karamelles réteghez 15 dkg porcukrot megolvasztunk, amíg halványbarna nem lesz. Hozzáadjuk a 2 dl habtejszínt. Ha elolvadt a megkeményedett cukor, lehúzzuk a tűzhelyről, és minimum kézmelegre hűtjük.
Poharakba rétegezzük, ízlés szerint díszítjük. Betesszük a hűtőbe, 2-3 óra pihentetés után fogyasztható. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.