Elkészítés: A megmosott pulykacombo(ka)t kevés fokhagymával és füstölt szalonnával megtűzdelem, ízlés szerint sóval (vagy ételízesítővel), kevés őrölt borssal, de bőven majorannával bedörzsölöm, és kiolajozott tepsibe teszem, kb. 20 percre. Ezalatt a vöröshagymát és az édeskáposztát kockákra vágom, és egy tálba téve a hagymát lapokra szedem. Közvetlenül a tepsibe rakás előtt (hogy addig ne eresszen levet) sóval, borssal, köménymaggal vagy őrölt köménnyel összekeverem, és a pulyka mellé teszem. Pár csepp borecetet - vagy ínyenceknek tárkonyos almaecetet - keverek a borhoz, majd alájuk öntöm. Figyelem, nem rájuk, mert akkor kimossa a fűszereket, a bor itt párolásra való! Az egészet alufóliával befedem, sütőbe teszem, és kb. 3/4 óra párolás után a fóliát levéve készre sütöm, majd még forrón tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.