Elkészítés: 1.) A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és fele tej - fele vízben puhára főzzük. A vízben legyen pici cukor és só is. Ha kész, leszűrjük, és jénaiba szedjük.
2.) A pulykacsíkokat kevés olívaolajon megpirítjuk. Sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk, és ha kész, a karfiolrózsákra szórjuk.
3.) A tálat beterítjük tejföllel, rákarikázunk egy paradicsomot, kicsit megsózzuk, és sütőben, 200 fokon megsütjük, kb. 25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.