Elkészítés: A vöröshagymákat keresztben kettévágom, az egyes rétegeket óvatosan szétválasztom, így csészéket kapok. Mindegyikbe egy-egy darab pulykamájat helyezek, borssal és majorannával fűszerezem. A hagymacsészéket betekerem baconszalonnával és megtűzöm hústűvel. Nem fontos megsózni, mert a szalonna is tartalmaz sót. Tűzálló tálba teszem a töltött hagymákat, kevés olajjal meglocsolom, és közepes tűzön kb. 30 percig sütöm. Rizskörettel nagyon finom.
Ugyanígy elkészíthetô az étel, ha hagyma helyett nagyobb fej gombába teszem a májat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.