Elkészítés: A pulykamellet megsózzuk és borsozzuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, ebbe tesszük a pulykamelleket, majd erre a csíkokra vagy kockákra vágott sonkát, a karikára vágott kolbászt és a szeletekre vágott hagymát. Ezt megszórjuk oregánóval, meglocsoljuk a borral. Fóliával lefedjük, és 30-40 percig sütjük közepesnél kisebb lángon. Ezután leveszük a fóliát, és zsírjára sütjük. Ekkor a lereszelt sajtot a tejföllel és a bazsalikommal összekevrjük, majd a a húsra öntjük. Visszatesszük a sütőbe fólia nélkül 10 percig sütni. Köretnek ajánlom a kukoricás rizibizit.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.