Elkészítés: Verjük fel a vajat a tojások sárgájával és 20 dkg porcukorral, majd keverjünk bele 2 kanál narancshéjat és levet. Gyúrjuk össze a liszttel, a keményítővel és a fűszerekkel, majd két órára letakarva tegyük a hűtőbe a tésztát.
Közben forraljuk fel a bort a puncsporral és a fűszerekkel, szűrjük le, és hagyjuk kihűlni.
A tésztából perec formákat készítünk, 12 perc alatt aranybarnára sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
10 dkg porcukrot elkeverünk a borral, és a pereceket bevonjuk vele.
Körülbelül 60 darab perec elkészítésére elegendő a nyersanyag.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.