Elkészítés: A krumplit és a többi hozzávalót felkarikázom, a húst elkészítés előtt kiklopfolom egy kicsit, aztán megsózom, megborsozom, és állni hagyom fél órát. A kumplit tűzáló tálba helyezem szorosan egymás mellé, kicsit sózom, majd paradicsomot, hagymát, paprikát teszek egymás után, aztán a hússzeleteket. Addig ismételem, míg van a hozzávalókból. A végét krumplival zárom le. Befedem, előmelegített sütőben megsütöm, és ha már jó puha, 5 perccel a készre sülés előtt tejföllel meglocsolom, reszelt sajtal megszórom. Kockáta vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.