Elkészítés: A sütőport elkeverjük a lisztben, majd a margarint dolgozzuk el, hogy porhanyós legyen, aztán a többi hozzávalót is beledolgozzuk a tej vagy tejföl segítségével. Ezután kb. fél óráig hűtőben pihentetjük.
Majd 2/3 részét kisodorjuk, kizsírozott, lisztezett tepsibe helyezzük úgy, hogy legyen pereme, aztán megkenjük lekvárral (én legalább fél üveggel leöntöm).
A tészta maradék részéből rácsokat sodrunk a tetejére, amiket tojással is megkenhetünk, hogy szép fényes legyen. Kb. fél óra alatt sül készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.