Elkészítés: A megmosott, vékonyra szeletelt húsokat nagyon enyhén megsózzuk. Egy jénai tál alját kirakjuk a szalonnával, megszórjuk a reszelt sajttal. A húsokat elkezdjük *panírozni* lisztbe és tojásba, majd a sajtos szalonnára rakjuk. A következő megint a reszelt sajt, majd a gépsonka. Ezt addig folytatjuk, amíg van alapanyagunk, csak a tetején szalonna legyen. A pohár tejfölt elkeverjük 1 db egész tojással és sajttal, és a tetejére borítjuk. Alufóliát teszünk rá és úgy 40 percig, lassú tűznél puhára pároljuk. Amikor megpuhult a hús, akkor a fóliát levesszük és aranybarnára sütjük. Nagyon lényeges a kevés só, mert minden alapanyag önmagában sós. Nem kell alá sem víz, sem pedig zsíradék. Burgonyapürével és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.