Elkészítés: Kevés olajon hagymát dinsztelünk, majd a gombával, a paprikával és a paradicsommal pörköltet főzünk.
A kifliket karikákra vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk. A kifliket belemártjuk a tejbe (nem áztatjuk, csak belemártjuk), és a tál alját kirakjuk velük. Erre gombapörköltet simítunk, és meglocsoljuk tejföllel. Tovább rétegezzük, amíg az alapanyag tart. A
tetejére kifli kerüljön.
Tejföllel megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.