Elkészítés: A csirkét feldaraboljuk, karikára vágjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, a burgonyát és a hagymát.
Kizsírozzuk a tűzálló tálat, alulra terítjuk a burgonya felét, erre rétegezzük a húst, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát, közben mindegyiket meghintjük sóval. Végül befedjük a maradék burgonyával, leöntjük a tejföllel, meghintjük pirospaprikával, azután kevés étolajat is öntünk rá.
A tálat a fedelével vagy egy fóliával letakarjuk, és az ételt fél óráig a sütőben sütjük. Később a fóliát levéve még egy kicsit visszarakjuk, hogy a teteje kissé piruljon. Akkor jó és kész a rakott csirke, ha a burgonya és a hús is puha lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.