Elkészítés: A kockázott szalonnát kevés olajon pirosra sütjük.
Közben a spagettit enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és leöblítjük.
Egy 29×42 cm-es tepsi aljába annyi tésztát rakunk, hogy beterítse a tepsi alját. Kicsit megsózzuk. Erre rátesszük a túró felét, a szalonna egy részét, az egyik pohár tejfölt, majd megszórjuk reszelt sajttal és meglocsoljuk a szalonna zsírjával. Ezt megismételjük még egyszer, majd a maradék tésztával befedjük. A 3. pohár tejföllel megkenjük, és megszórjuk reszelt sajttal. Mielőtt a sütőbe tesszük még meglocsoljuk szalonnazsírral.
180 fokon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.