70 dkg sárgarépát megtisztítunk, vékony karikákra vágjuk, majd kevés vízben 10 percig főzzük. 2 db krumplit héjában megfőzünk, meghámozunk, vékony karikákra vágunk. Kiolajozott tűzálló edénybe rakjuk először a leszűrt répa felét, egyenletesen ráoszlatjuk a krumplikarikákat, végül répasor következzék. 3 dl sós tejjel ( de a diéta alatt csak sós vízzel) meglocsoljuk. A tetejére 1 ek. bazsalikomot szórunk. Előmelegített sütőben kb. fél óra alatt megsül. Tálaláskor vágott snidlinggel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.