Elkészítés: Kevés olajon aranybarnára pirítom a tarhonyát, majd felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Folytonos kavargatás mellett főzöm, a vizet pótolom, amikor szükséges, míg meg nem fő a tarhonya.
Közben felteszem főni a tojásokat. A szalonnát és a virslit apró darabokra vágom és megpirítom.
Előveszek egy tepsit, beleteszek egy réteg tarhonyát, majd jöhet a szalonnás virsli és a felkarikázott tojás, majd még egy sor tarhonya. A tetejére tejfölt locsolok. (Persze a rétegezést lehet duplázni is akár.) Sütőbe tolom, és addig sütöm, míg a tejföl megpirul a tetején (kb. 20-25 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.